Fra træthed til topform med kosttilskud af Milena Penkowa

149,95 kr.

ENESTE SALGSSTED MED SIGNEREDE BOGMÆRKER

Bogladepris kr. 159,95

51 på lager (kan bestilles som restordre)

Kategori:

Beskrivelse

Har du prøvet at være så træt, at du intet orker? Det har jeg – og det ønsker jeg aldrig at prøve igen.

Vil du vide, hvordan du skifter fra træthed til topform, så er denne bog noget for dig.
Træthed opstår på grund af en ugunstig energiproduktion i dine celler – og hvis du vil problemet til livs, bør du kende til de kosttilskud, som er beskrevet i denne bog. Korrekt anvendt kan kosttilskuddene genstarte din energiproduktion og genoplive hjerne og krop på få uger.

Bogen er letlæst og giver dig et hurtigt overblik over indholdsstoffer og doseringer. Du får en nem vejledning til at skaffe de korrekte versioner af kosttilskuddene – og du vil i løbet af få uger kunne mærke, hvordan trætheden mindskes, og livet vender tilbage.
Bogen er til dig, der ønsker en naturlig, men videnskabeligt baseret metode til at forlade træthed, tågehjerne og tabt livskvalitet.

Uddrag af bogen
Når mennesker med udbrændthed og svær, langvarig træthed indtager 400 mg rosenrod dagligt, ses en signifikant forbedring efter 1-2 uger. Forsøget varede i alt 8 uger, og der blev målt stærkt nedsat udmattelse (fatigue), depression, mental ubalance, vrede og konfusion (forvirring) hos dem, der fik rosenrod. Der var desuden en reduceret stressreaktion, og deltagerne angav, at deres humør blev markant bedre.
I et andet 12-ugers forsøg opnåede deltagerne markante forbedringer allerede i den første uge, idet rosenrod udløste en stærk reduktion af træthed, koncentrationsbesvær, livslede, irritabilitet, angst, hjælpeløshed, udmattelse og fysiske symptomer (svaghed i kroppen, ubehag eller anspændthed i musklerne).
Virkningen blev ved med at øges, i takt med de 12 uger skred fremad.

Om fortatteren: Milena Penkowa er hjerneekspert, cand.med. og har ph.d.-graden i hjernevidenskab fra Københavns
Universitet. Hun driver virksomhederne Hjerneeksperten og Milenas Medlemsklub, og er vært på tv-programmerne Hjerneeksperten og Milenas Mad på DK4. Milenas formål er at hjælpe andre med kosttilskud og kost imod angst, depression, smerter og andre lidelser.

 

Bog – vejledning – kosttilskud

Du kunne også være interesseret i...