Om vores webshop

INDUSTRIHAMP ER VORES STJERNEVARE, men vi har tænkt hele kroppens tempel ind. CBD bidrager sammen med andre produkter til balance og velvære, hvorfor vi også tilbyder collagen, endnu flere essentielle olier, sundt vand, rent luft og meget mere, disse varer finder du på dette link www.wetality.com/cami1. Det er ganske gratis og uforpligtende at oprette log-in på linket.

FÅ DET MEST OPTIMALE UD AF DINE PRODUKTER!
Vi sætter en ære i at give dig den bedst mulige oplevelse med produkterne i shoppen. Ikke to kroppe er ens, der findes forskellige løsninger – derfor får du altid, når du shopper varer hos os, din helt egen personlige vejleder ganske gratis og uforpligtende. Kontakt mig gerne på mobil 44112333 eller send mig en besked.

Der vil løbende blive lagt nye varer i shoppen.

PRODUKTKRAV & SUNDHEDSFRASKRIVELSE

Virksomheden fremsætter ikke nogen medicinske påstande. Virksomheden angiver eller antyder ikke, at et produkt er formuleret, designet eller godkendt af nogen regulerende myndighed til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre sygdom eller medicinske tilstande. Dette ville falsk antyde, at produkterne har medicinsk effekt.

Bemærk, at produkter og påstande ikke er blevet evalueret af officielle institutioner og ikke er beregnet til at diagnosticere, forebygge, behandle eller helbrede nogen sygdom eller lidelse. Beskrivelserne er kun til informationsformål.

Kontakt en læge eller andet sundhedspersonale om medicinske, sundhedsrelaterede problemer til diagnose og behandling.