Om Naturens vej

 

Min kære mand Michael Hansen har stiftet Naturens vej og ansat mig som vejleder i alt hvad du finder i shoppen. Firmaet er stiftet med baggrund i vores egen personlige historie og store viden inden for alternative veje til et et bedre helbred på naturlig vis. 

 

 

 

 

Da jeg i 2017 blev ramt af endetarmskræft, gik vi sammen igang med at finde en naturlig vej til helbredelse. Jeg tog selvfølgelig imod kemo- og strålebehandling…  og blev ramt af mange følgeskader og tænkte, at det måtte være muligt at tage det bedste fra begge verdner. Vejen ud af helveds forgård blev korrekt sammensatte kosttilskud, herunder cannabisolie, og det skulle vise sig at være så godt, at jeg blev i stand til at træde ud af sengen, deltage i vores familie herhjemme og passe sit job i små bidder igen.

Jeg nørder korrekt sammensatte kosttilskud, cannabisprodukter, mit mindset og god energi – det er blevet til ren terapi for mig, at drage så stor egenomsorg og forståelse for mig, og hvad jeg tilbyder min  krop og sjæl.

Mit hjerte brænder for at guide mennesket den naturlige vej.  Jeg har i mange år lidt at PTSD, og er idag et levende bevis på, at naturens eget skattekammer har enorme kræfter at byde på. Jeg er uden kemi, herunder antidepressivt, sovepiller og hormonbehandling (gik i overgangsalder efter strålebehandling). Jeg inspirerer/motivere andre til, at der er en naturlig vej ud.

Husk nu, at gør man som man plejer, får man som man plejer. Da jeg var i størst underskud, blev jeg mildest talt mindet om, at nu var det på tide at få tilskud og drage omsorg for mit tempel. Én af min mottoer er: vær mod dig selv, som du er mod andre.

INDUSTRIHAMP ER VORES STJERNEVARE, men vi har tænkt hele kroppens tempel ind. CBD bidrager sammen med andre produkter til balance og velvære, hvorfor vi også tilbyder collagen, essentielle olier, serums, sundt vand, ren luft, bøger for krop og sind og meget mere.

Du finder en del af varerne i denne shop, men endnu flere varer finder du på www.wetality.com/cami1. Det er ganske gratis og uforpligtende at oprette log-in. Der ydes minus 20% på de fleste af produkterne i Wetality-shoppen.

Der vil løbende blive lagt nye varer i shoppen du finder på dette website, efterhånden som efterspørgslen er der.

Firmaet er et sundhedsparadigme, der ønsker at skabe de bedste rammer for ethvert menneskes sundhed og velvære.

For yderligere info, og bedste vejledning til køb og anvendelse af produkterne, skal du være velkommen til at kontakte mig.

.