Naturens vej_logo

Lakridskugler med hindbærstøv

powerbites master class lakridskugler med hindbærstøv

Master class PowerBites – lakridskugler med hindbær – next level.

Søde dadler møder syrlige hindbær og et strejf af lakridsrod. Vi har tryllet med FUNGHI BOOST, der løfter smagen af den ellers kendte lakridskugle med hindbær. Smagskombinationen danser på tungen.
De er nemme at lave og holder i køleskabet i flere dage… hvis de da når så langt, inden de er hapset.

Giver ca. 34 stk.
200 g Medjooldadler
70 g. cashewnødder
1 spsk. lakridsrodspulver
1 spsk. 100% kakao, jeg brugte den fra Dragon Superfood
2 firkanter 100% mørk chokolade, jeg brugte den fra Vivani
1 nip salt og 10 dråber FUNGHI BOOST.

Hæld Medjool dadler sammen med de øvrige ingredienser i din food processor. Blend til massen er ensartet. Jeg brugte en silkomatform til halvrunde kugler Ø 30 H 15 mm, kom dem på frost og poppede dem da de var halvfrosne. Du kan også sagtens trille kuglerne selv. 

Dæk til med hindbærpulver:
4-6 spsk frysetørrede hindbær – pulveriseret i minihakker. Pulveret blev fordelt i en tallerken med høje kanter og rystes nænsomt sammen til de alle dækket. Eller gør som jeg, drys pulver på hver enkelt med en lille si. 

Vil du have fingrende i FUNGHI BOOST til særpris, får du hermed vores personlige link til vores leverandør… klik her

"Smagskombinationen
danser på tungen"