Beskrivelse
En gave fra naturen. Frysetørring er en nænsom proces, hvor frugterne først fryses, og derefter tørres ved lavt tryk, så vandet fjernes uden at ødelægge smagen og næringen. Resultatet er lette tranebær, der giver et frisk pift og en flot rødlig farve. De er nemme at opbevare og holder længe.
Det røde bær med de mange anvendelsesmuligheder:
- Bagværk og desserter: De giver både farve og et lækket smagstwist. Lækkerier for sanserne.
- Salater: Brug dem som et syrligt element i grønne salater sammen med f.eks nødder og feta.
- Snacks: Spis dem som de er – de er perfekte som en sund snack på farten.
- På din laksemad med evt. peberrodscreme
I Milena Penkowas madunivers finder du helt naturlige og nemme opskrifter klik her og her
Opbevaring: De kræver ingen køleskab. Opbevares tørt og i din lufttætte condibeholder, som medfølger. Condi.dk er vores leverandør.
Ingredienser: Frysetørrede tranebær
Energi 1415 KJ/Kcal
Fedt 1,4 g
Heraf mættede fedtsyrer 0,4 g
Kulhydrat: 67,0 g
Heraf sukkerarter: 34,7 g
Protein: 1,7 g
Salt: <0,1 g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.