Beskrivelse
En gave fra naturen. Frysetørring er en nænsom proces, hvor frugterne først fryses, og derefter tørres ved lavt tryk, så vandet fjernes uden at ødelægge smagen og næringen.
Solbær – de små bær med stor kraft. Frisk og syrlig smag. Nem at snacke med, at opbevare og holder længe.
Det dybrøde bær med de mange anvendelsesmuligheder:
- Bagværk og desserter: De giver både farve og en naturlig sødme. Lækkerier for sanserne.
- Salater: Brug dem som et element i grønne salater sammen med f.eks nødder og feta.
- Snacks: Spis dem som de er – de er perfekte som en sund snack på farten.
- Prøv dem til sommerens koldskål
Opbevaring: De kræver ingen køleskab. Opbevares tørt og i din lufttætte condibeholder, som medfølger. Condi.dk er vores leverandør.
I Milena Penkowas madunivers finder du helt naturlige og nemme opskrifter klik her og her
Ingredienser: Frysetørrede solbær
Energi: 1408/335 KJ/Kcal
Fedt: 2,2 g
Heraf mættede fedtsyrer: 0,2 g
Kulhydrat: 81,8 g
Heraf sukkerarter: 42,4 g
Protein: 7,5 g
Salt: 0,3 g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.