Tilbud

Latter ved aftensmaden er tegn på trivsel af forfatter Per Ryt-Hansen

Original price was: 199,95 kr..Current price is: 150,00 kr..

Guide til, hvordan du skaber humor, latter og livsmod.

Højt at flyve ….
Og bliv deroppe! Vil du med?

20 på lager

Beskrivelse

Bogen er skrevet primært med en målgruppe i tankerne, og det er familierne. Forældre, der ønsker at støtte deres børns trivsel og mentale sundhed ved at integrere mere humor i deres hverdag, vil finde masser af inspiration og praktiske råd i bogen. også velegnet for bedsteforældre,, familie-terapeuter, (indre barn), pædagog, lærere, dagplejere, ældrecentre da det også er velegnet i arbejdet med ældre og demente

For at gøre bogen så let tilgængelig og sjov som muligt er den skrevet i et let og legende sprog. Der er masser af eksempler og historier, der illustrerer, hvordan humor kan bruges som et værktøj til at fremme børns mentale sundhed og trivsel.

”Humor-manifestet” er ikke bare en bog. Det er en invitation til at om favne latteren, udnytte det kreative potentiale og udvikle den mod – stands dygtig hed, der er nødvendig for at trives i nutidens verden.

Uanset om der søges personlig vækst, et friskt perspektiv eller bare et godt grin, vil denne bog inspirere til at udnytte humorens kraft og frigøre både dit og familiens sande potentiale.

Gør dig klar til at grine, lære og leve livet i fulde drag!

Om humor og humorens betydning for børns og voksnes liv og trivsel. Inspiration til at udnytte humorens kraft i relationel kommunikation, henvendt til familiens voksne, pædagoger, lærere og andre der arbejder med børn.


Den teoretiske del (Hvad er humor? ; Er humor medfødt eller tillært? ; Humorens funktioner ; Humor, latter og sundhed ; Humorens tre grundlæggende teorier ; Humorens virkemidler ; Seksten former for humor plus ironi og sarkasme) ; Humor i børnehøjde (Humor ind i opdragelsen ; Børns humorudvikling ; Humor – sproglig, intellektuel og kulturel udvikling ; Humor, leg og kreativitet ; Livsmod – summen af selvværd, selvtillid og en optimistisk og humoristisk tilgang til livet) ; Værktøjskassen til konkrete ideer med humor (Praktiske ideer til morskab, leg og latter – for børn, unge og voksne ; Vittighedslager – færdiglavet skæg, ballade og humor).

Om forfatteren Per Ryt-Hansen:
Som tidligere lektor ved lærerseminarium i 23 år, kombineret med universitet og
pædagogseminarium i 6 år har Per været optaget af børns trivsel, leg og humor. I 2001 startede
han kursusvirksomheden humor.dk. Per har givet tæt på 100 interviews til medierne, ydet
konsulentbistand for DR og Norges Radio og TV (NRK) samt undervist instruktører og forfattere om
børn og humor.

  • Bog, paperback
  • Dansk
  • 200 sider

Du kunne også være interesseret i...