JORDSKOKKEPIZZA

Beskrivelse

Pizzabund 2-3 stk.

3 dl lunken vand
2 tsk salt
15 g gær
50 g jordskokkepulver, fra Kikkenborg Food.
450 g pizzamel

Sådan gør du:

Salt og gær opløses i vandet. Jordskokmelet hældes i vandet, der røres rundt og det hviler i 10 min.

(Jordskokkepulveret har den bedste effekt, hvis det får mulighed for at suge væsken til sig, inden melet kommes i)

Pizzamel og olie tilsættes væsken og røres 6-10 min i røremaskine eller æltes i hånden.
Dejen hæver til dobbelt størrelse ca. 2 timer.

Ovnen varmes op til fuld varme ca. 300 grader.
Dejen deles i 2-3 stykker og rulles ud på et meldrysset bord, til det bliver en tynd bund.

Forslag til fyld:
Rød pesto, tynde kartoffelskiver der er vendt i olie, hvidløg og salt, drys med parmesan eller mozzarella ost og toppen af poppen…jordskokkestrimler 

Pizzaen bages på stenplade midt i ovnen i 8-10 min.

Du har nu en meget lækker og velsmagende pizza, som ligger godt i maven.

Velbekomme!

LINK TIL JORDSKOKKEPULVER

LINK TIL PESTO

Pssst...

Måske du også er interesseret i disse varer?