Bog af Milena Penkowa. Cancerpakken, kosttilskud mod cancer

250,00 kr.

VÆR OBS PÅ AT DETTE ER EN FORUDBESTILLING AF BOGEN.

BOGEN FORVENTES AT UDKOMME DEN 19/8 2024, HVOREFTER DEN VIL BLIVE SENDT TIL DIG.

DU ER FØRST SIKRET BOGEN, NÅR BETALING ER GENNEMFØRT.

HVIS DU BESTILLER ANDRE VARER FRA SHOPPEN SAMMEN MED DENNE FORUDBESTILLING, SÅ SENDER JEG FØRST NÅR BOGEN ER LANDET HER. HVIS DU ØNSKER DE ANDRE VARER TILSENDT NU, SÅ KONTAKT MIG GERNE, FOR SÅ SENDER JEG NATURLIGVIS.. MOD BETALING AF DEN EKSTRA FRAGT  🤍

ENESTE SALGSSTED MED SIGNEREDE BOGMÆRKER.

Bogladepris kr. 259,95

Kategori:

Beskrivelse

Vidste du, at din livsstil er vigtigere end din genetik i kampen mod cancer?

Har du fået stillet en kræftdiagnose, er der meget, du selv kan gøre for at optimere dine chancer for helbredelse. Med de rette kosttilskud kan du dels dræbe cancercellerne, øge effekten af den traditionelle behandling, modvirke bivirkninger til kemoterapi og stråling samt bedre prognosen.
I sidste ende handler det kun om én ting: overlevelse.

Bogen beskriver Cancerpakken, som er en samling af specifikke kosttilskud, der kan bekæmpe cancer og modvirke spredning af kræftceller (metastaser) samt øge overlevelsen.
Der er alene tale om forskningsbaseret viden, men det er beskrevet, således alle kan læse med og få opskriften på Cancerpakken.

Du får også en praktisk guide til doser og korrekt valg af kosttilskud.
Bogen er for alle, der har cancer inde på livet, hvad enten du er syg, pårørende eller blot vil vide, hvordan cancer kan angribes.

UDDRAG FRA BOGEN: Patienterne havde metastaserende kræft, som udviste resistens over for den traditionelle behandling. Canceren spredte sig til alle dele af kroppen (stadie 4), uanset at der blev givet kemoterapi med fotemustine og dacarbazine. Til disse patienter valgte man at tilføje kosttilskud med artemisinin. Efter opstarten på artemisinin kom der kontrol over sygdommen, og metastaserne blev mindre. For denne kategori af patienter er den forventede levetid kun 2-5 måneder, men med artemisinin var deltagerne i live efter 47 måneder, hvor undersøgelsen standsede. Hvor lang levetid der måtte være efter de 47 måneder, er således uvist, men selv hvis der kun er vundet kort tid ud over de målte 47 måneder, så er det en dramatisk forbedring fra det forventelige på 2-5 måneder.

Om forfatteren: Milena Penkowa er hjerneekspert, cand.med. og har ph.d.-graden i hjernevidenskab fra Københavns
Universitet. Hun driver virksomhederne Hjerneeksperten og Milenas Medlemsklub, og er vært på tv-programmerne Hjerneeksperten og Milenas Mad på DK4. Milenas formål er at hjælpe andre med kosttilskud og kost imod angst, depression, smerter og andre lidelser.

Du kunne også være interesseret i...