Hvordan jeg blev til den jeg er idag…

I december 2017 fik jeg konstateret endetarmskræft. Den dag jeg gik ud fra Sygehuset med min dom i hånden, gik det op for mig, at nu var det sgu alvor. Nu måtte jeg gøre noget virkelig aktivt i mit liv for at overleve, og ikke mindst finde ind til kernen af mit liv. Hvis jeg skulle have en chance for at komme rask og hel ud på den anden side, var det vigtigt for mig, at finde ud af, hvorfor jeg var endt med så alvorlig en sygdom.

Min rejse begyndte. Jeg tjekkede ind i livets lufthavn og indløste min flybillet ud i et univers, som jeg måske havde stiftet bekendtskab med, men ikke havde taget alvorligt nok!

 

 

Først og fremmest fandt jeg ud af, at min geniale krop i mange år har forsøgt at fortælle mig, at noget var galt (PTSD, mavesmerter, tågehjerne m.m), men jeg lyttede desværre ikke.

Jeg blev klar over, at jeg havde vadet rundt i lort, mens mine kære stod på sidelinjen, og var tilskuer til min selvdestruktive adfærd.

Jeg faldt “tilfældigt” over en spirituel kropsguide, som virkelig åbnede mine øjne. F.eks var mavepine lig med ophobede negative følelser, svigt og frygt for at fejle og blive misforstået. Grunden til min endetarmskræft fandt jeg forholdsvist hurtigt. Kort sagt, min affaldskanal var stoppet til efter  stress tilstande i min krop i alt for mange år.

Et par år forinden min kræftdiagnose besøgte jeg en meget klog dame, som blandt andet introducerede mig for TRO, herunder engle. Jeg var desværre ikke klar nok til at implicere TROEN i min hverdag. Jeg famlede rundt i blinde efter en løsning.

Efter min kræftdiagnose tog min TRO på engle for alvor fat!

Idag er engle, healing, meditationer, pendulering, mit daglige mantra, sund kost og vitaminer en stor del af min hverdag.

 

Udvikling sker, når noget på mystisk vis går galt❣️