Personlig vejleder

Carina

Mit ønske er, at hjælpe dig til at tage den naturlige vej til kontrollen over dit helbred. Jeg har på egen krop mærket den vildeste og mest imponerende forandring – blot ved at sammensætte de korrekte kosttilskud.

Det falder mig derfor helt naturligt, at hjælpe og guide dig i din tilstand, udfordring, herunder begrænse ubehag eller blot give dig mere vitalitet og energi.

Jeg gør opmærksom på, at jeg ikke kan  kurere specifikke sygdomme – jeg hjælper dig med rette byggesten i form at korrekt sammensætning af vitaminer og mineraler, som går ind og hjælper kroppen med at genfinde balancen, hvilket kan styrke dit generelle velbefindende.

Jeg er med ved din side som din personlige vejleder i processen – det vil sige hele vejen, indtil du er tryg!

Det betyder oprydning i dit vitaminskab, sammensætning af de rette kosttilskud samt vejledning og sparring.

Jeg vejleder dig i, hvilke kosttilskud, der kunne være de rette for dig, og hvor de kan købes, enten via forhandler eller links til hjemmesider. Jeg forhandler ikke kosttilskud har og ingen økonomisk interesse i disse.

Ønsker du at tage aktiv del i dit helbred med hjælp via naturens vej, så tøv ikke med at kontakte mig.

Første samtale er gratis og uforpligtende. Under denne samtale skal du trygt have mulighed for at mærke efter, om du ønsker mig som din vejleder.

Jeg gør opmærksom på, at den vejledning du får af mig, er en del af det alternative system, og IKKE erstatter lægebesøg. Der henvises til forskning på PubMed, som er en amerikansk database i biomedicin.

 

Personlig vejleder