Personlig vejleder

 

 

Mit ønske er, at hjælpe dig til at tage den naturlige vej til kontrollen over din krop og dit sind. Jeg har på egen krop mærket den vildeste og mest imponerende forandring – blot ved at sammensætte de korrekte kosttilskud og ændre mit mindset.

Det falder mig derfor helt naturligt, at hjælpe og guide dig i din tilstand, udfordring, herunder begrænse ubehag eller blot give dig mere vitalitet og energi.

 

 

 

Jeg gør opmærksom på, at jeg ikke kan kurere specifikke sygdomme – Jeg vejleder dig i, hvor og hvordan du med hvilke rette kosttilskud kan gå naturens vej.  Jeg forhandler ikke kosttilskud, har og ingen økonomisk interesse i disse. Ånden i forretningen er at give dig mit bud på, hvordan du kan støtte din  krop og dit sind med at genfinde balancen.

FÅ DET MEST OPTIMALE UD AF DINE PRODUKTER: Jeg sætter en ære i at give dig den bedst mulige oplevelse med produkterne du finder i vores shop her og i vores Wetality-shop.

Ikke to kroppe er ens, der findes forskellige løsninger – derfor får du altid din helt egen personlige vejleder ganske GRATIS.

Ønsker du at tage aktiv del i dit helbred med hjælp via naturens vej, så tøv ikke med at kontakte mig.

En samtale med mig er gratis og uforpligtende. Under denne samtale får du trygt mulighed for at mærke efter, om du ønsker mig som din vejleder.

Jeg gør opmærksom på, at den vejledning du får af mig, er en del af det alternative system, og IKKE erstatter lægebesøg. Der henvises til forskning på PubMed, som er en amerikansk database i biomedicin.

 

VÆLGER DU AT DU AT HANDLE HOS WETALITY DIREKTE, så får du her vores link. I Wetality shoppen finder du et større udbud af varer. Lav dit personlige log-in HER Det er ganske gratis og uforpligtende, det eneste du risikerer er at blive fristet.

Er det første gang du bestiller vores CBD produkter, så anbefaler jeg, at du benytter mig som din vejleder, så du får den helt rigtige rådgivning  – tlf. 44 112 333.