Jeg brænder hurtigere ud

Stenene er englesten, den tegnede skitse er tegnet af en healer til mig, da jeg var syg. Armbånd og pinde er fra en god ven, lavet af en ægte indianer.

At træne sit sind hver dag, er noget der er tilgængeligt for alle, og alle har overflødige tanker, der forurener vores sind. Gennem meditation kan du igen få kontrol over din hjerne, og du vil hurtigt se de første resultater!

SLÅR BÅDE KAFFE, EN LUR OG SMERSTILLER MIG: 

Jeg mediterer mindst 2 gange dagligt. En meditation på 15-30 minutter kan for mig erstatte flere timers søvn midt på dagen. Jeg mærker også, at meditation hjælper mig på mine kroniske smerter. 

Under meditationen bliver jeg hurtigt bevidst om, hvilke tanker, der fylder hos mig. I starten af meditationen har jeg monkey mind – tankerne springer rundt som en abe fra træ til træ. Her hjælper mit åndedræt , og en guidet meditation mig til at fokusere på nuet. Jeg bruger ofte healings-meditationer, hvor jeg fokuserer på f.eks. smerten i min mave, uroen i mine ben, min manglende energi eller tankemylder. 

Mange gange dagligt bruger jeg vejrtrækningsøvelser – det at trække vejret helt ned i maven og ud igennem næsen kan mindske, at jeg går i panik, når  mine smerter topper. Vejrtrækningsøvelser skal helst trænes dagligt, men så har du også altid et brugbart redskab ved hånden, der kan berolige dig. 

Jeg har hørt mange sige; “jeg har ikke tiden/roen til at meditere, eller jeg kan ikke finde ud af det”, men helt ærligt, hvis du virkelig ønsker at gøre noget godt, så kan du også finde tiden til det. Jeg har selv været der, hvor jeg ikke følte, at jeg kunne tillade mig at trække stikket i forhold til min familie. Før i tiden var det mere tilladt for mig at sige; “jeg ligger mig lige en times tid eller 2”. Nu er det blevet helt normalt, at jeg siger; “jeg tager lige en meditation”. Tro mig, min familie har meget nemmere ved at acceptere, at jeg trækker mig i 15 min., end 1-2 timer for at sove. Jeg vil vove den påstand, at meditation giver mig mere end at sove om dagen, når familien er hjemme! 

Da det er nødvendigt for mig at trække stikket, fordi jeg hurtigere brænder ud, har svært ved at fokusere og mister tråden, er jeg dybt taknemmelig for, at jeg har lært at meditere. 

Det er ikke svært at meditere. Jeg bruger guidede meditationer, da jeg har brug for at blive styret ind i roen.

Da jeg pga. mine mange følgeskader ikke kan træne mine fysiske krop, er det vigtigt, at jeg dagligt træner mit sind! Mine kosttilskud har i den grad hjulpet mig på vej… før jeg kendte til vitaminer, mineraler mm, kunne jeg ikke samle mine tanker om at meditere. 

 

Intet er bedre end følelsen af fred og ro!