Du lever sundt, du spiser sundt…. men drikker du sundt?

RENT VAND ER EN MENNESKERET, men desværre ikke længere en selvfølge! Langt de fleste af os tager vores drikkevand for givet, men måske skulle vi tænke lidt over det. Hvis du bekymrer dig om dit drikkevands kvalitet, så kan du gøre noget ved det!

Vi har hermed fornøjelsen af at præsentere en af markedets bedste vandmaskiner til omvendt osmose i private hjem og erhverv til en fornuftig og billig pris – med serviceaftale, så du efter 4 år kan ombytte din vandmaskine kvit og frit.

HVAD ER OMVENDT OSMOSE: Omvendt osmose fjerner uorganiske mineraler, forurenede stoffer, inklusiv vira, bakterier, pesticider, fluor, medikamenter, kviksølv, tungmetaller, alt radioaktivt materiale og meget mere. Når urenhederne er skyllet ud, så hæves vandets ph-værdi, så vandet bliver basisk!

BASISK VAND: At drikke basisk vand er for de fleste vigtigt. Forskning har vist, hvor vigtigt det er, både ift. diabetikere, tarmsyge, restitution ved sportsfolk etc. Maskinen kan både købes og lejes, og kan tilsluttes så den både forsyner vandhane, køleskab med isterningproduktion og kaffemaskiner, der tilsluttes vand, der er masser af muligheder.

Vil du vide mere om, hvordan du kan få helt rent drikkevand, til en daglig kostpris på under 10 kroner, så kig på www.wetalitywater.com/cami1 så har du nu muligheden for at få en af markedets mest optimale, effektive og grundige vandrensere, til en yderst favorabel pris.

På billedet kan du bl.a. se vores egen test af det drikkevand, som forsyningerne kalder rent vand kontra det vand, der er renset via den her omtalte vandmaskine

 

 

HVILKET GLAS VAND VIL DU HELST DRIKKE…
Billedet taler for sig selv… fy for pokker siger vi bare.

 

 

For yderligere info, kontakt os gerne.