Kvinde 36 år (ønsker at være anonym)

“Kære Carina
Jeg har nu været i gang med mine vitaminer i knap tre måneder og jeg må sige, at jeg aldrig har troet på, at jeg ville mærke SÅ stor en forskel som jeg gør. Jeg har nok hele tiden været lidt skæptisk og syntes også der gik laaaang tid før jeg kunne mærke noget (Er nok lidt utålmodig og vil helst have resultater med det samme 😂) men nu er det virkelig vildt så stor en forskel jeg kan mærke. Jeg henvendte mig til dig, da jeg udover at have colitis og gluten intolerence var begyndt at tage på i vægt ( faktisk igennem de sidste par år) og ikke følte jeg kunne ændre det lige meget hvor meget jeg trænede og prøvede at spise sundt. Jeg kunne mærke, at min immunforsvar var på overarbejde som kunne ses på min hud, ofte forkølelsessår lidt eksem osv. I dag har jeg en mave der fungere, pæn hud, en masse overskud og så er jeg begyndt at tabe mig👏👏👏 Det er ret fantastisk 🙌 Du har være så sød, hjælpsom og fulgt mig på sidelinjen hele vejen. Jeg er slet ikke i tvivl om, at du ved hvad du snakker om så tusind tak for, at du også ville hjælpe mig🙏☺️