Tanja Nygaard

Carina har hjulpet mig – og gør det fortsat 🙏🏻
Det har i de sidste 8 år været en stående joke, at jeg var afhængig af isterninger 😂😂 I næsten et årti spiste jeg ca 30 store glas isterninger om dagen… Det er helt tosset og jeg fattede ikke hvorfor?! Det smager jo ikke af noget… Men jeg havde en ustyrlig lyst til isterninger HELE TIDEN! Udover det fangede Corona og alt for meget regnvejr mig i sofaen.. Synes jeg var træt med træt på HELE TIDEN! Ydermere bøvlede jeg også med urolige ben om aftenen/natten, som ikke gjorde noget godt for min i forvejen dårlige søvn..
En veninde anbefalede mig at tage en snak med Carina – det var virkeligt ET GODT RÅD ❤️
Jeg har nu været i vitamin-snak hos Carina i 1,5 måneds tid.. Og det som åbenbart hedder Pica (vitaminmangel) var tydeligvis grunden til mit misbrug af isterninger – det er fuldstændigt STOPPET! Jeg spiser ikke en eneste isterning mere… Derudover er mine ben fuldstændigt rolige og søvnen meget bedre!
Jeg føler jeg har mere energi og har det generelt bare GODT med, at jeg har lagt ansvaret for at gøre noget godt for mig og mit tempel i hænderne på en dygtig, dedikeret, omsorgsfuld pige!
Så helt uden jeg har andel i noget som helst, så vil jeg give dig, der måske hænger lidt i bremsen, det gode råd som min kære veninde gav mig – KONTAKT CARINA ❤️