May Eriksen

Jeg kan kun give carina de bedste anbefalinger. hun har hjulpet min søster så meget med at få den rigtige hjælp. min søster har uhelbredlig endetarmskræft og har fået et par mdr at leve i. jeg fandt carina på nettet og hun hjalp med olie og kosttilskud. jeg kunne se at min søster mærkede med det samme at olien hjalp. på den måde fandt vi ud af at med de mange stærke smerter min søster havde var det cannabis som hun skulle have. Da min søster har rigtig mange smerter var indholdet af THC ikke nok, så vi kom i kontakt med en smerte klinik og nu får hun cannabis med 25 mg THC i så meget skulle det til for hun kunne slippe hendes morfin som kun gjorde tingen være for hende. hvis jeg ikke havde carina som hjælp havde vi nok ikke fundet noget smerte stillende som kunne hjælpe hende. idag er min søster ikke sengeligende som hun var før. en ting er helt sikker hendes liv er blevent forlænget. mange tusinde tak carina❤️🥰🌹