Julegavehittet

Igen i år lanceres julegavehittet, Wetality jule diffuser.

Med det brede udvalg af olier vil den være en god gaveide til mange formål!

Wetality Organic Lemon
Æterisk olie fra Citron, kaldes også “flydende solskin” og har muligvis de mest potente antimikrobielle virkninger af alle essentielle olier. Denne olie har en forfriskende citrus duft og giver en duft af energi i ethvert rum, hvor den bruges.
Udsalgspris: € 13.90
€ 11.12
Wetality Organic Peppermint
Denne essentielle olie er multifunktionel og regnes derfor for at være en af ​​de mest alsidige olier, sammen med lavendel. Olien har mange anvendelsesmuligheder inden for aromaterapi og kosmetik.
Udsalgspris: € 13.90
€ 11.12
Wetality Organic Orange
Denne essentielle olies evne til at forbedre trivsel er meget populær. Karakteriseret ved sin behagelige frugtagtige duft har denne olie en munter, opløftende, men samtidig afslappende effekt. Det skaber et varmt miljø af hygge.
Udsalgspris: € 13.90
€ 11.12
Wetality Organic Eucalyptus
Opnået ved dampdestillation af Eucalyptus Globulus. Dens anvendelse er blevet populær til at lindre hoste, forkølelse og åndedrætsbesvær. Olien bruges almindeligvis i sportscremer og geler til at berolige muskel- og ledsmerter.
Udsalgspris: € 13.90
€ 11.12
Wetality Organic Rosemary
Duften af ​​æterisk rosmarinolie er træ- og urteagtig. Den bruges i aromaterapi til at opfriske og stimulere sindet. Den er også meget anerkendt for dens antioxidante, antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaber.
Udsalgspris: € 13.90
€ 11.12
Christmas edition diffuser
Wetality aroma diffuser giver en effektiv fordeling af dufte til omgivelserne, uden brug af opvarmning. På trods af at den ikke fylder meget, giver den en optimal fordeling af duftene, og mulighed for lysterapi i flere valgfrie farver.

UDSALGSPRIS: € 47.95
€ 38.36


Link til shop: www.wetality.com/cami1