Vibeke Christiansen, 65 år

Jeg kan varmt anbefale Carina. Hun er meget dygtig og brænder for at hjælpe andre.
Jeg er blevet hjulpet med min psoriasis på hænder og fødder. Før havde jeg op til 20 revner på hver fod. Jeg måtte plastre mine fødder til for at kunne gå. Jeg får kosttilskud og cbd olie. Jeg har før brugt en formue på cremer og behandlinger.
Jeg har også psoriasis gigt. Nu spiser jeg kun få gigtpiller på en måned. Gigtpræparaterne har ødelagt min mave. Det har Carina også hjulpet mig med.
Jeg får kosttilskud, da jeg har svært ved at sove.
Jeg har følt mig stresset og udbrændt. Her er jeg begyndt at tage safran og mælketidsel i kapsler. Jeg kan mærke en bedring efter en uge.
Før købte jeg de dyreste kosttilskud, fordi jeg troede, at de var de bedste. Nu får jeg råd og vejledning til de rigtige kosttilskud, som i mange tilfælde også er billigere,  og den rette sammensætning.
Airpen har hjulpet på min astma. Jeg tager ikke astma medicin mere.
Af hjertet❤️ tak Carina