Jeanette Busk, 49 år

Carina du er helt fantastisk og jeg er dig MEGET taknemmelig ❤️❤️❤️
Carina er i gang med at hjælpe mig med nye kosttilskud efter operation.
Jeg må sige – hold da op et kæmpe stykke arbejde og en dygtighed hun ligger for dagen🙏
Carina har virkelig sat sig ind i tingene, hun har så meget styr på det, hun gør.
Jeg er så ny i mit forløb, jeg ikke mærker den store forskel endnu – men jeg er meget imponeret over hvor dygtig, sød, omsorgsfuld og yderst hjælpsom Carina er. Jeg har 100% tillid til Carina, og er sikker på hendes anbefalinger og de ændringer hun har lavet til mig, vil hjælpe mig både nu og fremover.
Oven i den store hjælp, sparer Carina mig også for rigtig mange penge! De produkter jeg tidligere har købt ( i den bedste tro, jo dyre jo bedre) har Carina i den grad ændret til en betydelig billigere pris.
Jeg er virkelig glad for, jeg valgte at få Carinas hjælp til at gennemskue, hvad min krop har brug for.
For mig betyder det utrolig meget, jeg kan mærke Carina brænder for det hun gør, helt ind i hjertet❤️
Carina får mine bedste anbefalinger.
Jeanette