Jeannette Larsen, 43 år

Jeg fik konstateret sclerose for 5 år siden. Det startede med føleforstyrrelser i hele højre side af kroppen, det gik i sig selv, da jeg kom på medicin. Ca. et år efter fik jeg et lille attack, også føleforstyrrelser, som hurtigt gik over igen. Jeg begyndte at blive meget træt, og efter en god nats søvn, var jeg stadig træt, når jeg vågnede om morgenen. Er kommet på flex 18 timer om ugen, så der er plads til en middagslur, og kan være “frisk” til mine børn kommer hjem fra skole. Fik et nyt attack i sommers, spasma i højre ben. Til at starte med mærkede jeg kun til spasmaen engang imellem, men til sidst var det konstant, og så slemt, at jeg havde svært ved at sove. Jeg fik tilbudt noget medicin for det, som havde bivirkninger, som gjorde, at jeg blev mere træt, så jeg takkede nej. Jeg kom i kontakt med Carina. Hun lagde en plan med vitaminer og olie, og efter et par dage begyndte spasmaen at blive mindre, og efter 10 dage var de helt væk. Jeg har ikke mærket til det siden + jeg føler mig frisk, når jeg står op om morgenen. Det er ikke hver dag i weekenderne og ferier, at jeg har behov for en middagslur. Jeg er meget glad og taknemmelig for Carinas hjælp. Det har gjort min hverdag nemmere at komme igennem. Selv min mand kan mærke en stor forskel på mig. Jeg har stadig armene helt i vejret over, hvor stor en forandring min hverdag er blevet. Er dig evigt taknemmelig.