Pebermynte olie

Pebermynte er en aromatisk urt i myntefamilien. Det er en hybrid – mellem mynte og vandmynte. Det er hjemmehørende i Europa og Nordamerika. Registreringer af dens medicinske anvendelse går tilbage til det gamle Egyptens, Grækenlands og Roms tid.

Pebermynteolie fx, kan bruges til rigtig mange ting. Øge forbrændingen i bindevævet ved ophobninger af affaldsstoffer (cellulite). Ved at blande pebermynteolie i en basisolie, vil denne blanding kunne gøre det ud for en udrensende olie, på de områder hvor der er ophobning af affaldsstoffer… Nemt og billigt! (vær obs. på din kost også)

Har du spændingshovedpine kan pebermynte bruges, ved af massér let på tindinger samt pande, for at opnå en lindrende effekt.
Pebermynteolie er også kendt for at sætte gang i maven og fordøjelse. Bland et par dråber pebermynteolie i et glas vand og drik det.

Anden traditionel brug af pebermynte er astma, hoste, bihulerne, kvalme, ondt i halsen, hovedpine og tandpine, øger koncentration og energi niveau, hedeture etc..

Olien anses for at være smertestillende, betændelseshæmmende, mikrobedræbende, antiseptisk, krampestillende(et par dråber sammen med DR Kent cremen i shoppen, så er det slut med udfordringer i læggen.. antiviral, luftdrivende, hjertestyrkende, slimløsende, leverstyrkende, nervestyrkende og meget mere..

På kroppen virker pebermynte både varmende og kølende, og dermed er det et godt middel mod både forkølelse og feber.

Signifikant virkning på fordøjelses systemet (kan afslappe og endog bedøve mavemusklerne).

I stærk opløsning kan man smøre pebermynte på maveregionen – det menes at stimulere galdeblæren og øge produktionen af galde.

Modvirker madforgiftning og hjælper ved diarré, opkastning, oppustethed, galdesten og transportsyge!

Stimulerer ved generel følelsesløshed i lemmerne, samt ved chok, højdeskræk, anæmi, svimmelhed og besvimelse.
Medvirker til at fjerne toksiske ophobninger og lindrer akne, ringorm og fnat( særligt fnat er der set stor effekt på).

Mindsker nervøs stress. Ilter blodstrømmen, giver øget energi og virker rensende og styrkende på alle kropssystemer.
Kort sagt, en pebermynte olie er også en god olie at have stående.

Prisen med 20% rabat, når du er logget ind, er ca. 83 DKK pr. olie, der indeholder 10 ml.
Log ind her: www.wetality.com/cami1 – og klik på “Essential oils”