Energikugler med det grønne hjerte
Med omsorg for kroppen og respekt for naturen.


Du får i denne portion ca. 22 kugler.
Ingredienser:
• 10 friske dadler – jeg bruger medjoul
• 100 g mandler eller cashewnødder
• 2 spsk økologisk spirulina-pulver
• 2 spsk kokosmel (+ ekstra til at rulle kuglerne i)
• 1 spsk chiafrø eller hampefrø
• 1–2 spsk vand (kun hvis dejen er for tør)
• Evt. 1 tsk friskpresset citronsaft for friskhed
• 10 dråber FUNGHI BOOST
Fremgangsmåde
1. Kom nødderne i en foodprocessor og blend til groft mel.
2. Tilsæt dadler, spirulina, kokosmel og frø – blend igen, til det hele er godt blandet og klæber sammen.
3. Hvis massen virker for tør, tilsæt lidt vand eller citronsaft, én skefuld ad gangen.
4. Tril små kugler og rul dem i kokosmel eller frysetørrede bær
5. Opbevar i køleskab i en lufttæt beholder – de holder sig friske i ca. 1 uge.
Vores datter udbrød… “Er der marcipan i?”
Nej det er der ikke, men måske er det de søde dadler og de cremede mandler, der giver den der syndige, marcipanagtige smag? Næste gang vil jeg prøve at dyppe dem i smeltet chokolade og derefter trille i kokos… kan i forestille jer smagen af snebolde