Turbo inhalator med 2 air Penne

145,00 kr.

Når luften er tyk og tung, udfordres mange ekstra med vejrtrækningen.
🌬 Samtidig er det også tiden, hvor virus og bakterier giver kriller i halsen, hoste og ømhed.
🌬 Oplagt til dig, der lige vil prøve det af, eller for hvem, det giver mening at få ekstra kraftigt indtag og et mundstykke, der både er let at suge på og holde i.
De udskiftes let med Air Penne fra 5-styks pakken.

Kategori:

Beskrivelse

I kombination med vores unikke Wetality CBD Air Penne giver turbo inhalator dig mulighed for at anvende to penne ad gangen og dermed fordoble den gavnlige effekt.

Air Pen har gennem årene udviklet sig til at være en bestseller. Denne aromatiske pen indeholder naturlig pebermynteolie og cannabinoider. Den giver velsmagende inhalation og luft, energi i kroppen og stimulerer lungerne.

Ingredienser:
Essentiel Pebermynteolie, cannabinoider, propylenglycol,
olie af fødevarekvalitet. Indeholder 66% CBD

Anvendelse: Ved første indånding: tryk den grønne top ind og ryst røret 2 x op og ned for at aktivere pennen. Herefter kan du nyde den aromatiske smagsoplevelser fra den anden ende af røret. Når der ikke er mere smag, er røret tomt. For at aktivere turbo inhalatoren, presses brun og hvidt stykke sammen, og du suger i den ende af turbo inhalatoren, hvor udgangen på air pennene er (den hvide ende).

Hvordan man håndterer den!

  • Når du aktiverer røret, frigives smagsoplevelserne igen og igen.
  • Skub den T-formede pin ind i røret og med et fast tryk aktiverer du Air Pennen.
  • Du kan ryste Turbo inhalator med Air Pennene et par gange i rolige vandrette bevægelser for at blande indholdet optimalt. Dette gøres både ved aktivering og i brugsperioden.
  • Sug fra den hvide ende af inhalator, der sidder stjernens filterpunkt på pennene, ikke fra den T-formede ende (grønne del)!

 

 

Du kunne også være interesseret i...