Personlig vejleder

Carina

Mit ønske er, at hjælpe dig til at tage den naturlige vej til kontrollen over dit helbred. Jeg har på egen krop mærket den vildeste og mest imponerende forandring – blot ved at sammensætte de korrekte kosttilskud.

Det falder mig derfor helt naturligt, at hjælpe og guide dig i din tilstand, udfordring, herunder begrænse ubehag eller blot give dig mere vitalitet og energi.

Jeg gør opmærksom på, at jeg ikke kan  kurere specifikke sygdomme – jeg hjælper dig med rette byggesten i form at korrekt sammensætning af vitaminer og mineraler, som går ind og hjælper kroppen med at genfinde balancen, hvilket kan styrke dit generelle velbefindende.

Jeg er med ved din side som din personlige vejleder i processen – det vil sige hele vejen, indtil du er tryg!

Det betyder oprydning i dit vitaminskab, sammensætning af de rette kosttilskud samt vejledning og sparring.

Jeg sammensætter en komplet kosttilskudsplan til dig, som vil være helt unikt og sammensat til at hjælpe dig. Jeg vil ydermere også vejlede dig i, hvor du kan købe de rette kosttilskud (enten via forhandler eller links til hjemmesider). Der vil løbende være opfølgning enten via telefon/messenger gennem dit forløb, når først planen er sat i gang.

Under fanen priser kan du se prisen for den pakke, der er tiltænkt dig, som ønsker at tage aktiv del i dit helbred med hjælp via naturens vej.

Første samtale er altid gratis. Under denne samtale skal du trygt have mulighed for at mærke efter, om du ønsker mig som personlig vejleder.

Jeg gør opmærksom på, at de vitaminplaner jeg udarbejder, er en del af det alternative system, og IKKE erstatter lægebesøg. Der henvises til forskning på PubMed, som er en amerikansk database i biomedicin.

 

Personlig vejleder