Hun lærer mig meget…

Milena Penkowa fik jeg kendskab til for år tilbage, da jeg søgte alternative veje til helbredelse efter et forløb med endetarmskræft. Milena hjalp mig ud af helvedes forgård.  Hun hjalp mig efter et voldsomt morfinforbrug (smerter i forbindelse med kræft) hormoner (strålebehandling sendte mig i overgangsalder), lykkepiller (PTSD) og sovemedicin. Alt kemi er i dag udskiftet med vitaminer og CBD olie. Vil lige pointere, at jeg selvfølgelig tog imod kemo- og strålebehandling – det kunne jeg aldrig drømme om at takke nej til! Det gør så ondt i mit hjerte, hvis nogen stiller spørgsmålstegn ved Milena, for jeg og tusinder af andre mennesker ved, at hun fortjener de største klapsalver. Milena er en videnskabelig videntank, der lærerigt deler ud af sin store viden.
Jeg er glad for,at jeg ikke dømte Milena på mediernes historier! Husk på, at det udelukkende er mediernes dækning og historier der er derude på nettet  – nogle har i alt for mange år forsøgt at lukke munden på Milena… hvorfor mon… jeg har min teori.  Man kan ikke tillade sig at dømme hende, uden at kende hendes side af sagen!!!
Jeg kan med stolthed i mit hjerte sige, at Milena var en af dem, der reddede mit liv, og gav mig modet og gnisten tilbage – jeg lever i dag med følgeskader JA, men hellere det end intet liv! Milena har lært mig, at det er i det sorte hul, at dine stamceller til succes ligger.

 

Takket være blandt andet Milena er jeg i dag i stand til at hjælpe andre til et liv uden alt for meget kemi – hun er min mentor og min læremester!

MED TAKNEMMELIGHED I HJERTET OG PERSPEKTIVET I DIT BLIK ER DU EN VINDER! SVÆR AT VÆLTE, SVÆR AT SLÅ OMKULD. LIGE DER BLIVER DU SÅ LIVSBEKRÆFTENDE!