Om Naturens vej

Jeg Michael Hansen har stiftet Naturens vej. Min kone Carina, har jeg ansat som personlig vejleder (læs mere under fanen personlig vejleder). Firmaet er stiftet med baggrund i vores egen personlige historie og store viden inden for alternative veje til et et bedre helbred på naturlig vis. Vi tilbyder dig hjælp til at navigere rundt i kosttilskuds-junglen, herunder de rette sammensætninger. Vi ønsker at hjælpe dig med, om dine kosttilskud virker, eller er spild af penge!

 

Da Carina i 2017 blev syg af kræft, gik vi sammen igang med at finde alternative veje til helbredelse, hun tog selvfølgelig imod kemo- og strålebehandling, men blev ramt af mange følgeskader. Vejen ud af helvede blev kosttilskud, herunder cannabisolie, og det skulle vise sig at være så godt, at Carina blev i stand til at træde ud af sengen, deltage i vores familie herhjemme og passe sit job igen. Vi har selv taget aktiv del i Carinas sygdomshistorie, og derved nørdet i kosttilskud – det blev til ren terapi for Carina at undervise sig selv i brugen af kosttilskud, sammensætninger og indkøb de helt rigtige steder, idet hun selv på egen krop har mærket, hvor opslidende det er at være ramt af sygdom.

Carinas hjerte brænder for at hjælpe folk der føler sig udfordret. Carina har i mange år lidt at PTSD. Hun er i dag uden kemi, herunder antidepressivt, sovepiller og hormonbehandling (gik i overgangsalder efter strålebehandling). Carina vil inspirere/motivere andre til, at der er en vej ud.

Husk nu, at gør man som man plejer, får man som man plejer. Da Carina var i størst underskud, blev hun mildest talt mindet om, at nu var det på tide at få tilskud.

Vi formidler også salg af forskellige former for økologisk dyrket CBD produkter uden pesticider, tungmetaller og konserveringsmidler. Firmaet har GMP certifikat, som sikrer renhed og kontrol af produkterne. Du finder blandt andet cremer, tandpasta, mundskyl, serums og olier med CBD. Du finder også flydende collagen og lækre økologiske, food grade essentielle olier samt diffuser i shoppen. Økologi, renhed og top kvalitets produkter er værdier, der tilstræbes og efterleves på bedste vis.

Vi formidler endvidere salg af en af markedets mest optimale, effektive og grundige luft- og vandrenser, til en yderst favorabel pris.

Firmaet er et sundhedsparadigme, der ønsker at skabe de bedste rammer for ethvert menneskes sundhed!

For yderligere info, og bedste vejledning til køb og anvendelse af produkterne, skal du være velkommen til at kontakte os.

.