Kosttilskud

AT SAMMENSÆTTE OG KØBE DE RIGTIGE KOSTTILSKUD KAN VÆRE NOGET AF EN JUNGLE.

DET ER LET AT SPISE KOSTTILSKUD, MEN SVÆRT AT SAMMENSÆTTE OG DOSERE RIGTIGT.

HVORFOR KOSTILSKUD: Brugen af kosttilskud er eksploderet. Derfor kan forskere i stor stil måle effekten af forskellige tilskud på større befolkningsgrupper, hvilket nu har resulteret i en udførlig videnskabelig oversigt over de tilskud, der virker kontra dem der ikke virker eller kun måske virker.

HELLERE NATUR END KEMI: Mange vil hellere benytte et naturligt kosttilskud, i stedet for et lægemiddel, der kan skabe bivirkninger og afhængighed – naturmedicin er ikke afhængighedsskabende – det eneste man bliver afhængig af er, at have det godt! Mange videnskabelige artikler er skrevet på lægesprog, så kun læger og forskere er i stand til at læse dem. Det er rigtig synd, da de fleste folk går glip af værdifuld viden.

NEJ TAK TIL KOSTTILSKUD I DYRE DOMME: Det er slet ikke nødvendigt at købe kosttilskud i dyre domme. Det bliver hurtigt dyrt, hvis man hiver ned fra hylderne, uden at kende til de rette sammensætninger. Enten oplever man ingen effekt eller øget træthed mm. Det er det jeg kalder det det dyre urin.

DET ER AFGØRENDE VIGTIGT ud fra de udfordringer folk hver især har, at man køber de rette kosttilskud, fastlægger en individuel dosis samt tilpasser ud fra, om man tager medicin. Kosttilskud brugt rigtigt kan afhjælpe visse sygdomme samt reducere deres fremskriden. De rette kosttilskud kan forebygge sygdomme og optimere immunsystem og helbred.

ER VITAMINER NØDVENDIGE? Det korte svar er JA. Jeg taler af erfaring. For at tage aktiv del i egen sygdomsproces nørder jeg i korrekt sammensatte kosttilskud.

Jeg hverken sælger eller vejleder i kosttilskud, men deler blot min rejse.