Kosttilskud – vitaminer og mineraler

AT SAMMENSÆTTE OG KØBE DE RIGTIGE KOSTTILSKUD KAN VÆRE NOGET AF EN JUNGLE.

DET ER LET AT SPISE KOSTTILSKUD, MEN SVÆRT AT SAMMENSÆTTE OG DOSERE RIGTIGT.

HVORFOR KOSTILSKUD: Brugen af kosttilskud er eksploderet. Derfor kan forskere i stor stil måle effekten af forskellige tilskud på større befolkningsgrupper, hvilket nu har resulteret i en udførlig videnskabelig oversigt over de tilskud, der virker kontra dem der ikke virker eller kun måske virker.

HELLERE NATUR END KEMI: Mange vil hellere benytte et naturligt kosttilskud, i stedet for et lægemiddel, der kan skabe bivirkninger og afhængighed – naturmedicin er ikke afhængighedsskabende – det eneste man bliver afhængig af er, at have det godt! Mange videnskabelige artikler er skrevet på lægesprog, så kun læger og forskere er i stand til at læse dem. Det er rigtig synd, da de fleste folk går glip af værdifuld viden.

NEJ TAK TIL KOSTTILSKUD I DYRE DOMME: Det er slet ikke nødvendigt at købe kosttilskud i dyre domme, et eksempel er B-vitamin. Nogle forretninger tager over 300 kr. for et B-kompleks, som faktisk ikke er korrekt sammensat – det overdoserer B12 (skaber ubalance i mavetarmsystemet) og underdosere B3 (skaber ubalance i hjerne krop og sind). Du kan f.eks. købe et B-kompleks, som er korrekt sammensat til kr. 35.

DET ER AFGØRENDE VIGTIGT ud fra de udfordringer folk hver især har, at man køber de rette kosttilskud, fastlægger en individuel dosis samt tilpasser ud fra, om man tager medicin. Kosttilskud brugt rigtigt kan afhjælpe visse sygdomme samt reducere deres fremskriden. De rette kosttilskud kan forebygge sygdomme og optimere immunsystem og helbred.

ER VITAMINER NØDVENDIGE? Det korte svar er JA. Carina taler af erfaring – hun har for at tage aktiv del i sin egen sygdomsproces nørdet i korrekt sammensatte kosttilskud, og har ud fra denne nørden og viden på hobbyplan øvet sig på familie og venner. Læs et udpluk af de gode historier  Læs et udpluk af de gode historier.