Dr. Kent salver

3 SPECIAL KVALITETSSALVER INDEHOLDENDE CBD – TIL FX SPORTSSKADER, OPBYGNING AF LEDSKADER OG TRÆTTE BEN
SÅDAN VIRKER DR. KENT SALVERNE
DR. KENT er lækre, drøjer salver, med skønne og behagelige dufte. OBS! MEGET DRØJE I BRUG – STOR 100 ML TUBE!
Normalpris vejledende udsalgspris: Ca. 366,- DKK
På Wetality shop er prisen ca. 298,- DKK!
BESKRIVELSE AF SALVERNE: Dr. KENT er salver, der indeholder mange naturlige og nærende ingredienser, salverne har en langt højere drøjhed, end produkter med alt for mange fyldstoffer. Her kommer en gennemgang af hvad de forskellige salver fx. kan bruges til:
DR. KENT SPORTS GEL– bruges til pleje og massage af led og muskelømhed, især efter intens sport eller fysisk aktivitet.
Musklens ømhed efter en fysisk træning kommer fra små muskelskader, der er relateret til betændelsesprocesser. Den helt naturlige formulering leverer målrettet lettelse og understøtter kroppens naturlige systemer.
Gelen indeholder hamp ekstrakt, mentol, varm peberekstrakt, essentiel olie af kryddernellike- og eukalyptus æterisk olie.
Produktet giver fornemmelsen af ​​afkøling og efterfølgende opvarmning på grund af virkningen af ​​omhyggeligt udvalgte ingredienser.
DR. KENT GLUCOSAMIN SALVE– anvendes til pleje og massage af led, nakke og ryg. Den beroliger huden og stimulerer den perifere cirkulation og giver varme, der lindrer den ubehagelige følelse.
Inflammation og heraf ​​smertefulde led kan reduceres, ved anvendelse af produktet direkte på det sted, hvor smerten er til stede.
Den helt naturlige formulering leverer målrettet lindring og understøtter kroppens naturlige systemer. Cremen indeholder bl.a. glucosaminsulfat, MSM (organisk svovl), hamp ekstrakt, natriumchondroitinsulfat – der stimulerer kroppen til at producere stoffer, som er nødvendigt for at genoprette brusk, og som blokerer de enzymer, som nedbryder brusk, samt mentol, kamfer, essentiel olie af nellike og ekstrakt af varm peber.
Produktet giver en øjeblikkelig, behagelig fornemmelse af afkøling og efterfølgende opvarmning, der kan vare i op til flere timer.
DR. KENT SALVE TIL TRÆTTE BEN – en salve der bruges til pleje og massage af tunge og trætte ben, især i tilfælde af åreknuder og andre symptomer relateret til kronisk venøs insufficiens.
Den ubehagelige følelse af trætte ben er relateret til tilstanden af ​​venøs insufficiens, som er en meget almindelig kronisk tilstand blandt den voksne befolkning.
Den helt naturlige formulering leverer målrettet lettelse og understøtter kroppens naturlige systemer. Salven indeholder hestekastane ekstrakt, hamp ekstrakt, musetorns ekstrakt og organisk svovl (MSM).
Produktet beroliger huden, stimulerer den perifere cirkulation og giver varme, der lindrer og slapper af, hvilket efterlader dine ben friske og lette.
TOPKVALITET – NATURLIGVIS
Alle 3 salver er med FULD SPEKTRUM CBD, max 0,2% THC, og naturligvis laboratorietestede.