Malene 41 år

Kære Carina. Jeg vil bare sige 1000 tak for din hjælp 🙏🏻 -jeg er så lykkelig for det resultat, der er kommet ud af det 🌼
Herefter følger min “syge”-historie.
Jeg lider af sygdommen HS, som gør at jeg, til stadighed, får bylder. Mine kom i armhulerne, kavalergangen og i trussekanten.
Jeg er blevet pumpet med antibiotika og opereret utallige gange, med et meget utilfredsstillende resultat. Så flere af mine (ja selv de gamle) operationssår væskede til stadighed og lugtede ikke for godt 😞
Da jeg startede op på cbd-olie, vitaminer og mineraler, havde jeg 2 nye bylder i udbrud.
Jeg må indrømme at jeg var meget skeptisk ved opstart, da jeg igennem årene har prøvet alverdens forskellige ting -uden resultat.
Og ganske som jeg havde frygtet, blussede mine bylder helt vildt op og en ny kom endda til. Det begyndte også at klø helt vildt i alle mine “gamle” operationsar og jeg var tæt på at smide det hele ad h… til, men Carina sagde at det var helt normal reaktion. Ja, ligefrem gode tegn!
Så jeg holdt fast i planen – og gudskelov for det 🌻
-det kløede som bare fanden og utroligt nok, så gik ingen af de bylder, der var på vej -i udbrud. De forsvandt bare lige så stille og roligt
En dag gik det også op for mig at det heller ikke længere væskede fra mine “gamle” bylder.
Her et halvt år efter opstart har jeg endnu ikke haft nye udbrud af bylder og jeg er SÅ glad 👏🏻🙏🏻😀