Ann-Brigitt, 53 år

Kære Carina❤️ Jeg er simpelthen så taknemmelig for at jeg mødte dig og for din hjælp 🙏🏻 er lykkelig for at være sluppet af med den trælse pille jeg fik for blodtrykket, som gav mig nogle grimme bivirkninger. Tænk sig at man af naturens vej, kan komme så langt. Mit blodtryk lå rigtig fint, men for en uge siden valgte jeg at prøve at droppe den vanddrivende pille jeg fik. Det har bevirket at det “lave” tryk er steget en del. Ved ikke om kroppen skal bruge lidt tid på at omstille sig? Eller om der måske findes noget naturligt, som er vanddrivende? Jeg lider af for højt blodtryk. Og fik i den forbindelse endnu en pille, som desværre gav mig en meget høj puls og nogle voldsomme smerter i mine arme. Havde taget den pille i ca.3 mdr. og mit blodtryk var stadig skyhøjt, da jeg mødte Carina. Hun mente med sit gode hjerte, at hun kunne hjælpe. Jeg blev anbefalet at prøve diverse vitaminer, mineraler og cbd dråber. Kosten blev også gennemgået. Straks efter opstart dalede mit blodtryk og her ca.3 mdr. senere er jeg kommet af med den omtalte pille og mit blodtryk ligger rigtig fint. Jeg vil snart prøve at lægge endnu en pille, så må vi se hvad der sker 💪🏻 Carina har været med under hele forløbet, været sød til at følge op på mig og ved hvert spørgsmål, har hun fundet ud af hvilke muligheder der var, og hvilke mængder der skulle tages. Stoler 100% på Carina, så jeg har hele tiden følt mig i trygge hænder. Kh Ann-Brigitt