Meliá 5 år

Kære Carina
Endnu en gang af hjertet tak ❤️
Denne gang takker jeg dig af hele mit hjerte for hvad du har gjort for min datter på 5 år😊
Da jeg som mor henvendte mig til dig 😊var jeg såååå frustreret over at have prøvet alt vedr. vandvorter til min datter , som hun de sidste 2 år havde været plagede af. Lægen svar var altid de går væk af sig selv.😔
Du var hurtigt og vi fik hende startede op på kosttilskud sammensat af dig og endnu engang , viste du lige hvad der skulle til❤️
Jeg smurte hende dagligt med balm 03 blandet i weleda body butter, og gav hende dagligt de kosttilskud du havde sammensat, nu er hun 2,5 mdr efter sluppet af med hendes vandvorter ❤️❤️❤️2 års kamp er forbi og jeg har en glad datter, som ikke hver dag er plaget af kløe og udslæt 😍🙏TAK ❤️❤️❤️❤️
Min datter havde samtidig også svært ved at komme af med sin afførring / og havde irritation i hendes underliv, selvom hun hver dag spiste god varieret kost og elskede grøntsager ,gav jeg hende larcofarm, dagligt . Du havde igen en anden vej inulin og fra den dag af er hun kommet af med sin afføring og ingen irritation i underlivet😀😀😀😀
Jeg er sku bare så stolt ,glad og om nogen en heldig kvinde af have dig i mit liv.
DET ER MED DET VARMESTE HJERTE JEG ANFEFALER VEJLEDNING FRA DIG😍🙏😀
Du er en ener og jeg er sååååå glad for du har fundet din hylde ❤️og du nu kan hjælpe mange flere på deres rejse ind i kosttilskud fra naturen🌿 wauuuu siger jeg bare af hjertet tak❤️
Tilføjet billeder er før og efter billede af vandvorter.🥺
Jannie
Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer og nærbillede