CBD-olie har stor effekt på mange hudlidelser

Cannabis CBD-olie har gennem flere studier vist sig velegnet til behandling af forskellige hudlidelser, såsom Psoriasis, Atopisk Dermatitis, Lichen Sclerosus, Lichen Planus, betændelsestilstande i huden samt mange andre hudlidelser.
Det vigtige er, påpeger CANNA FUNDACION, at få en fuld spektrum CBD-olie, da samspillet mellem plantens indholdsstoffer – cannabinoider og andre naturlige komponenter – viser sig at have den mest optimale effekt. Den anerkendte non-profit organisation “FUNDACION CANNA” skriver blandt andet følgende om hudlidelser og cannabis / CBD-olie:
ANTI-BAKTERIEL VIRKNING FRA CANNABIS:
“Den antibakterielle virkning af Cannabis sativa-præparater og phyto-cannabinoider har været velkendt i årtier, skønt man først for nylig har bevist den antibakterielle aktivitet af cannabinoider THC, CBD, CBG mod fx penicillin-resistente stafylokokker.”
“Den udvortes brug af Cannabis sativa L stammer tilbage til det gamle Kina, hvor cannabispræparater blev brugt til behandling af hududslæt, mavesår, sår og hårtab. Der er også arkæologiske beviser, der antyder, at cannabispræparater blev brugt udvortes af de gamle egyptere til behandling af øjenproblemer og også i bandager for sår.
Cannabisblade blev anvendt i middelalderens arabisk medicin til behandling af hudsygdomme såsom Pityriasis (overfladisk svampeinfektion med små, røde blæner) og Lichen Planus (stærkt kløende hudlidelse).
For nylig, i det tidlige tyvende århundrede, før verdens-forbuddet, blev tinkturer af cannabis ofte solgt på apoteker. Blandt andre anvendelser blev de brugt til behandling af Calluses (fortykning af huden), irritabel blære, menstruationssmerter, og som et hjælpemiddel til at stoppe opiumafhængighed.”
HUDEN ER VORES STØRSTE ORGAN:
“Huden er det største organ i den menneskelige krop. En af dens vigtigste funktioner er at beskytte kroppen mod eksterne angreb, og det er den første defensive barriere for det medfødte immunsystem.
Huden besidder alle elementer fra Det Endo-Cannabinoide System. Alle er de involveret i nøglefunktioner til hudregulering, såsom kontrol af vækst af de forskellige hudlag, celleoverlevelse, immun- og inflammatoriske responser, transmission af sensorisk stimuli til det centrale nervesystem (smerter, kløe, kløe ) og andre aktiviteter.
Enhver ændring i hudens funktion eller udseende kan have vigtige konsekvenser for vores fysiske og mentale helbred.”
_________________________________________________
INFO:
Fundación CANNA er et non-profit initiativ fra firmaet CANNA España Fertilizantes SL. Fonden foretager undersøgelser og udfører forskning på Cannabis og dets aktive forbindelser.
Fonden foretager undersøgelser og udfører forskning på cannabis og dets aktive forbindelser.
Dets hovedfokus er:
* Cannabisplanter og deres aktive forbindelser, relaterede undersøgelser og videnskabelig forskning, især hvad angår dens virkninger på den menneskelige krop og sind.
* Videnskabelig forskning vedrørende cannabisbrug og dens derivater.
Fundación CANNA har et laboratorium, hvor forskellige slags tests udføres. Idéen om fonden blev udtænkt ud fra behovet for at give et svar på en bred efterspørgsel efter test og forskning.
Fundación CANNA støtter økonomisk forskellige kongresser, initiativer og (kliniske) undersøgelser for at fremskynde viden om cannabinoider som medicin.
_______________________________________________
Læs hele artiklen her, hvor du også finder referencer til undersøgelserne.
OBS!! Dette opslag har udelukkende til fordel at vidensdele, og relaterer sig ikke til specifikke produkter!!