Pige 12 år

 

SE NU LIGE HER HVILKET RESULTAT VI HAR OPNÅET PÅ UNDER 2 MÅNEDER (vi har fået lov af forældrene at dele disse billeder uden navn).

Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer, tekst, der siger "For Efter"

Pigen har stort set i alle sine 12 år lidt af eksem og pigmentforandringer (på halsen, armene, benene og ved øjnene – hun ville ikke have taget billeder af sit ansigt. Hendes forældre har prøvet stort set alt, herunder hormoncremer og diverse andre cremer købt på nettet. Intet har virket så effektivt, som den “behandling” vi foreslog (bla. omega3 og creme). Pigen har svært ved at sluge piller, men det fandt vi en løsning på. Pigens hud var før ru, kløende og misfarvet. Pigen fortæller glad, at nu kan hun sove, uden at det kløer alt for meget. Benene er blevet blødere, og ikke så irriteret længere + farven er ændret til næsten normal pigment. 
Som pigen selv siger, så bliver hun ved med at tage sine vitaminer og smøre sig med den creme, som vi foreslog, for det virker.