Angst og frygt dæmpes af cannabis

I udlandet findes der masser af viden…
ANGST OG FRYGT DÆMPES AF CANNABIS – SÆRLIGT I LAVE DOSER: HAV OPMÆRKSOMHED VED OPSTART.
Flere studier fra udlandet påviser en beroligende og effekt fra Cannabis CBD-olie i forhold til angst- og frygtrelateret adfærd.
I USA er CBD lovligt i stort set alle stater, og det er lovligt at anvende som kosttilskud, og fortælle, hvad det gør godt for.
CBD kan være en vigtig medspiller i forhold til mange sygdomme, og når det kommer til angst, frygt og depression, spiller vores egne ressourcer i kroppen ind:
F.eks spiller vores egne naturlige transmitter, Anandamid, en afgørende rolle for vores humør, mentale overskud og lykkefølelse, og dette enzym producerer vi selv i kroppen. Når det er i underskud, stimuleres produktionen af CBD.
I et studie fra det videnskabelige PubMed.gov kan man læse, at cannabinoider kan hjælpe med at dæmpe angst, stress og depression, selv i små mængder. Tager man for meget, risikerer man den modsatte effekt, så derfor er det vigtigt at starte på lav-dosis ved tilstande som angst, frygt, stress og depression, og vurdere effekten gradvist.
“Cannabinoider giver forskellige reaktioner på angst- og frygtrelateret adfærd. Generelt har lave doser en mere positiv tendens i forhold til at have en angstdæmpende effekt, mens høje doser ofte forårsager det modsatte.”
Læs mere nedenfor på det original link her: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21309120/
OBS!! Dette opslag har udelukkende til fordel at vidensdele, og relaterer sig ikke til specifikke produkter!!